CUCCIO

Welkom in de Cuccio webshop voor professionals.

Om als salon, professional of student volledige toegang te krijgen tot deze Cuccio webshop, dien je eerst een mail te sturen via 'contact'.

In deze mail zet je jouw gegevens: naam, voornaam, adres, telefoonnummer, btwnummer of een kopie van je basisopleiding eender bij welke lesgever, of je vermeld dat je interesse hebt in een opleiding. 

Ter bescherming van de privacy worden jouw gegevens niet gepubliceerd, noch aan derden doorgegeven. Je kan ten alle tijde vragen om uit te schrijven op de nieuwsbrief of om je account te verwijderen via 'contact'.

Cuccio is ruim 30 jaar geleden gestart en nog steeds onder leiding van de oprichter Anthony Cuccio. Het merk Cuccio wordt momenteel in meer dan 130 landen verkocht, niet via winkels enkel via uw salon of (hoofd) -verdelers.

Cuccio heeft een heel breed assortiment om professionals uit de branche te voorzien van producten. Cuccio biedt ook retailmogelijkheden.

Momenteel zijn er volgende productlijnen:

- Cuccio Naturalé: Body, Manicure & Pedicure producten

- Cuccio Colour, Nail Solutions: Nagellakken, nagelverzorging

- Cuccio Colour Veneer: afweekbare gellak

- Cuccio Professional: Hard gel & Acryl, Pronto Soak Off gel, Powder Polish dipping.

Je kan de producten van Cuccio gratis komen testen op afspraak, wens je een bezoekje dan kom ik graag bij je langs. Aan te vragen via contact.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2020 Nagelstyling Barbara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel