Voetverzorging

Sinds 1 april '21  heeft mijn onderneming een ander statuut waardoor ik btw plichtig ben.

Mijn prijzen zijn hierdoor aangepast en gestegen.

Pedicure 23€ 

Tijdens de Pedicure worden je teennagels geknipt, gevijld. De nagelriemen worden in vorm gebracht en velletjes worden verwijderd. Lichte eelt wordt met de rasp verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een nagelolie en een verzorgende crème.

Gellak, Rubberbase 

* enkel i.c.m. pedicure of een voetverzorging 15€

Gespecialiseerde Voetverzorging - Medische Pedicure 28€

Naast het uitvoeren van de pedicure, behandel ik specifieke nagel- en huidaandoeningen, zoals kalknagels, tunnennagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels, overmatige eelt & kloven, eeltpitten, likdoorns (eksterogen), droge huid, zweetvoeten, atleetvoet (huidschimmel). De behandeling wordt afgesloten met een nagelolie en een verzorgende crème aangepast aan de noden van jouw huid. 

Schimmelnagels, verdikte nagels, traumanagels, tunnelnagels,... Het komt vaak voor, dus schaam je er niet voor! 

Wil jij ook de lente en zomer in met open schoentjes? Dan raad ik jou een 'nagelcorrectie' aan, grote nagel 10€, kleine nagel 5€

Deze wordt enkel uitgevoerd i.c.m. een voetverzorging. Ik verwijder de aangetaste, losse delen en vervaardig een nieuwe nagel met acrylgel, professionele hypoallergene producten. Het plaatsen van deze correctie vraagt een consequente nabehandeling en opvolging binnen de 3 weken. Zowel preventief, als ter behandeling van schimmelnagel, ter bevordering van een gezonde nagel, vraag ik je om de nagels na te behandelen met een nagelolie. Indien deze olie niet wordt aangekocht ter nabehandeling, en er geen vervolgafspraak wordt vastgelegd, weiger ik de reconstructie uit te voeren. Indien je de vervolgafspraak verplaats, of niet nakomt, ben ik niet aansprakelijk voor eventuele complicaties. 

De afwerking kan naturel of in een kleur naar keuze i.c.m. gellak of rubberbase 15€.

Spa Pedicure  35€

Bij een Spa Pedicure krijg je een ontspannend voetbad. Worden je teennagels geknipt, gevijld, nagelriemen in vorm gebracht en velletjes worden verwijderd. Een diepe reiniging van de huid met een scrub, verzorgend masker, en een ontspannende massage. De behandeling wordt afgesloten met een nagelolie en een verzorgende crème aangepast aan de noden van jouw huid. Eelt wordt met de rasp verwijderd. ( Indien er eelt mechanisch of met een mesje verwijderd moet worden zal er een meerprijs zijn van 5€.)

Ik plaats geen nagellak, dit door de te lange droogtijd, het uitdrogen van de nagels, en de korte houdbaarheid. In de plaats hiervan raad ik u graag gellak of rubberbase aan. Die plaats ik enkel i.c.m. een pedicure of voetverzorging. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Nagelstyling Barbara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel