Voetverzorging

Voetverzorging - Pedicure 22€ 

Tijdens de voetverzorging worden je teennagels geknipt, gevijld. De nagelriemen worden in vorm gebracht en velletjes worden verwijderd. Lichte eelt wordt met de rasp verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een nagelolie en een verzorgende crème. 

Foot Treatment 22€

Kan aansluitend op je voetverzorging, 

Na het uitvoeren de voetverzorging, gaan we de huid van de voeten extra verzorgen. De behandeling wordt aangepast aan de noden van jouw huid; een zacht of diepe reiniging scrub, massage, masker, afwerking met verzorging. 

Ik plaats geen nagellak, dit door de te lange droogtijd, het uitdrogen van de nagels, en de korte houdbaarheid. In plaats hiervan raad ik u graag gellak of rubberbase aan. Die plaats ik enkel i.c.m. een voetverzorging. 

Gellak, Rubberbase i.c.m. voetverzorging 25€

Gespecialiseerde Voetverzorging - Medische Pedicure 27€ 

Naast het uitvoeren van de voetverzorging, behandel ik specifieke nagel- en huidaandoeningen, zoals kalknagels, schimmelnagels, ingegroeide nagels, overmatige eelt & kloven, eeltpitten, likdoorns (eksterogen), droge huid, zweetvoeten, atleetvoet (huidschimmel). De behandeling wordt afgesloten met een nagelolie en een verzorgende crème aangepast aan de noden van jouw huid. 

Schimmelnagels, verdikte nagels, traumanagels, ... Het komt vaak voor, dus schaam je er niet voor! 

Wil jij ook de lente en zomer in met open schoentjes? Dan raad ik jou een 'nagelcorrectie' aan, grote nagel 15€, kleine nagel 5€

Deze wordt enkel uitgevoerd i.c.m. een voetverzorging. Ik verwijder de aangetaste, losse delen en vervaardig een nieuwe nagel met acrylgel, professionele hypoallergene producten. Het plaatsen van deze correctie vraagt een consequente nabehandeling en opvolging binnen de 3 weken. Zowel preventief, als ter behandeling van schimmelnagel, ter bevordering van een gezonde nagel, vraag ik je om de nagels na te behandelen met een nagelolie. De prijs van deze olie is, 17,90€. Indien deze olie niet wordt aangekocht ter nabehandeling, en er geen vervolgafspraak wordt vastgelegd, weiger ik de reconstructie uit te voeren. Indien je de vervolgafspraak verplaats, of niet meer nakomt, ben ik niet aansprakelijk voor eventuele complicaties. 

De afwerking kan naturel of in een kleur naar keuze i.c.m. gellak of rubberbase.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Nagelstyling Barbara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel